gevelreclame

Welke verschillende vormen van gevelreclame zijn er?

Gevelreclame kun je zien als een verzamelnaam voor alle soorten promotionele media die zichtbaar zijn aan de gevel van je pand. Het is een buitenreclame die verwijst naar het bedrijf of organisatie dat in het pand is gevestigd. Je weet door de gevel direct om welk bedrijf het gaat. Om je een goede indruk te geven beschrijven we je hier een paar verschillende vormen van gevelreclame.

De verschillende soorten gevelreclame

Gevelreclame heb je in verschillende vormen en maten. Elke gevelreclame kun je zo uniek maken als je zelf zou willen. Een gevelreclame betreft altijd een vaste media en wordt altijd op de gevel aangebracht. We zullen een aantal populaire gevelreclames voor je beschrijven.

Categorie├źn van gevelreclame

  • Naam op de gevel
  • Raamsticker
  • Uithangbord
  • Lichtbak
  • Vlag
  • Bannier

Naam op de gevel

Een naam op de gevel kan reclame verlichting zijn op de gevel. De naam van je bedrijf of organisatie wordt dan in driedimensionale vorm weergegeven. Door de verlichting is die goed zichtbaar.

Raamsticker

Een raamsticker wordt aan de binnen of buitenzijde van het raam aangebracht. Het is mogelijk de sticker op maat te snijden en deze kan volledig dekkend zijn.

Lichtbak

Je hebt voor een lichtbak een naam, log of andere uitdrukking nodig. Je krijgt dan een standaard vorm met bedrukking en verlichting aan de binnenzijde.

Vlag

Iedereen weet wat een vlag is. Je kunt deze aan je gevel van jouw pand ophangen. In hoeverre die zichtbaar is hangt af van de wind.

Bannier

Een bannier is een doek die geplaatst wordt op de gevel. De vorm van deze reclame-uiting kan steeds verschillen.

De gevelreclame door Martini Reclamemakers

Naast de populaire gevelreclame heeft Martini reclamemakers nog andere soorten gevelreclame die voor je bedrijf gemaakt kunnen worden. Je hebt de folieletters/freeletters. Deze gevelreclame is geschikt voor binnen en buitentoepassingen en ze kunnen voorzien worden van ledverlichting. De gevelreclame door Martini Reclamemakers zorgt ervoor dat het bedrijf herkenbaar wordt. Elke reclame die door martini reclamemakers wordt gemaakt krijgt zijn unieke stijl. De soorten die hun aanbieden zijn gevelreclame, lichtreclame, belettering, interieurreclame. Zonder gevelreclame op een bedrijfspand is het lastig voor klanten om het bedrijf te vinden. De uitstraling van het pand kan door de juiste keuze van materiaal en kleur ervoor zorgen dat het een juiste identiteit krijgt wat bij de onderneming past. Doordat er een ruime keuze is aan gevelreclame kan elk bedrijfspand direct opvallen.