Welke soorten diensten verleent Verhoef Service Company

Welke soorten diensten verleent Verhoef Service Company?

Ben je iemand die graag in stijl en met luxe wordt vervoerd? Dan is Verhoef Service Company ideaal voor een fijne taxi-ervaring! Wij vertellen je graag meer over onze unieke diensten.

Soorten diensten

Select Drive

Voor wie in stijl vervoerd wilt worden, biedt Verhoef Service Company de Select Drive aan. Dit kan erg fijn en handig zijn voor eventuele zakelijke afspraken, evenementen en andere belangrijke verplichtingen. Door de internationale connecties krijgen we vaak speciale klanten in onze taxi’s die we met de hoogste zorg mogen vervoeren. Select Drive is er voor deze speciale klanten. Je kan bijvoorbeeld denken aan:

  • Leden van de raad van bestuur
  • Directieleden van binnen- en buitenlandse gasten.

Overheidsfunctionarissen en hun gasten. Wat Select Drive zo fijn maakt, is dat er elk moment van de dag directiechauffeurs beschikbaar zijn om jouw in je eigen auto te vervoeren. Ook post met gevoelige informatie handelen we graag voor je. Ook bij grote evenementen of congressen kunnen we 25 tot 2500 personen vervoeren en zijn we door het hele land gemakkelijk inzetbaar. Dit komt voornamelijk door onze slimme planningssystemen en juiste communicatiemiddelen.

De auto’s die we ter beschikking stellen zijn bijvoorbeeld: Mercedes E Klasse, S Klasse en V Klasse. Hieruit is er genoeg keuze om in jouw gekozen auto vervoerd te worden!

Select coaches

Select Coaches is hét vervoersmiddel voor mensen die in een groep vervoerd willen worden. Je kunt in een stijlvolle manier weggebracht en opgehaald worden door onze chauffeurs. Dit is perfect voor bijvoorbeeld het bedrijfsleven, gemeenten met particuliere en zakelijke afspraken. Door ons uitgebreide team kunnen er zeker 15 tot 80 passagiers tegelijk vervoerd worden. Onze coaches zijn op diverse momenten van de dag beschikbaar om je gasten vanuit het buitenland op te halen en op een latere moment of andere dag terug te brengen. Ook op stap met je stafmedewerkers is zeker mogelijk! We houden ons altijd aan de verplichtingen van de passagiers, zodat je kan genieten van de reis. Graag besteden we veel aandacht aan je gezelschap en staan we elke dag voor je klaar!

De auto voor de Select Coaches bestaan uit: De Mercedes Sprinter en de touringcar. Door de ruimte van de auto’s kun je in alle rust genieten van je rit. Daarnaast wordt ook door de business class interieur bewezen dat we de juiste luxe en comfort verlenen aan onze passagiers.

Vervoer op maat

Heb je een op maat wens voor vervoer, dan gaan we graag met je in gesprek. Door ons brede aanbod aan verschillende vervoersmiddelen bieden we je genoeg keuze uit: Privéchauffeurs, directiechauffeurs en chauffeurs in jouw eigen auto. Door deze opties kan je geheel op maat jouw vervoer bepalen! Bij een prive chauffeur is het natuurlijk vanzelfsprekend dat er veel comfort wordt aangeboden. Hierbij kun je denken aan een aangename behandeling vanuit de chauffeur en een representatieve uitstraling! Directiechauffeurs zijn de meest gekwalificeerde chauffeurs die we kunnen aanbieden. Er wordt op een professionele manier gehandeld met de passagiers. Zodat de rit comfortabel ervaren wordt. Bij een chauffeur met een auto kan je op een luxe manier genieten van je rit. De chauffeurs zijn opgeleid en betrouwbaar en brengen je veilig naar jouw bestemmingspunt. De chauffeurs in je eigen auto zijn er graag voor mensen die niet over een rijbewijs beschikken of zelf geen behoefte hebben om te rijden. De chauffeur zorgt ervoor dat je netjes wordt weggebracht en opgehaald op een nette manier.