Realwear

Waarom Realwear de beste oplossing is voor samenwerkingen op afstand

Misschien heb je nog nooit gehoord van Realwear, maar dit is de technologie van de toekomst! Als je als bedrijf samenwerkt met medewerkers of andere bedrijven aan de andere kant van het land of zelfs de wereld, dan kan Realwear een uitstekende tool zijn. In de huidige corona crisis is het voor veel ondernemers of medewerkers niet mogelijk om te reizen voor hun werk. Het gebruiken van deze headset kan in dit soort onvoorspelbare situaties een goede oplossing zijn. In deze blog lees je alles over Realwear en de voordelen die het met zich meebrengt.

Wat is de functie van Realwear?

De term Realwear kan totaal nieuw voor je zijn, maar het is gegarandeerd de technologie van de toekomst. Voor bedrijven die zakenpartners aan de andere kant van de wereld hebben is de Realwear HMT-1 een ideale oplossing. Dit is namelijk een headset die is voorzien van een camera en een virtuele tablet. Deze schermen zijn zichtbaar via het scherm via het linker- of rechteroog, afhankelijk van de kant waar je hem draagt. De persoon die deze headset draagt kan dan direct communiceren met degene die vanaf zijn computer, tablet of telefoon meekijkt. De persoon die meekijkt kan ook instructies, aanwijzingen en tips geven. Ook kunnen er afbeeldingen, video’s en handleidingen gedeeld worden die direct zichtbaar zijn op de virtuele tablet van de Realware.

De voordelen van de Realwear HMT-1

Natuurlijk is het aanschaffen van een technologische headset een grote uitgave voor een bedrijf. Het gebruiken van de Realwear kent een aantal handige voordelen. Het grootste en belangrijkste voordeel is dat het je extra reiskosten bespaart. Het bespaart uiteindelijk niet alleen geld, maar ook tijd. Denk dan aan de tijd die je moet berekenen voor het reizen of de tijd die je nodig hebt om bepaalde informatie op te sturen. Uiteindelijk leidt dit weer tot een hogere productiviteit, want tijdens een bijeenkomst via de headset kan je meer voor elkaar krijgen dan tijdens een fysieke meeting. Daarnaast kan de headset ook worden gedragen in combinatie met een veiligheidshelm- en bril. De producten zijn dus erg gebruiksvriendelijk, dat is erg positief!

Gaat jouw bedrijf ook voor de nieuwste technologie?

Er valt te concluderen dat er veel voordelen zitten aan het gebruiken van de nieuwste technologie. En iedereen weet ergens ook wel dat deze technologie die nu ontwikkeld wordt, de toekomst gaat worden. Bedrijven moeten op een gegeven moment wel toegeven aan deze trends en ontwikkelingen. Daarnaast is het ook hartstikke voordelig voor jouw bedrijf om hierin mee te gaan. De headset is handig te gebruiken voor instructies, inspecties en trainingen. Er kunnen zelfs applicaties worden gedownload zoals Microsoft Teams, handig voor vergaderingen! Ook Android-applicaties worden ondersteund door de Realwear headset. Aan alles is gedacht, dus een online vergadering of bespreking kan bijna niet meer fout gaan. Eerlijk is eerlijk, dit is een goed bedacht concept. Ga jij als particulier of als bedrijf ook deze headset aanschaffen? Spijt zal je er niet van krijgen!