studentprogrammeurs

Voordelen van het inhuren van studentprogrammeurs

Ondernemers kiezen ervoor om hun eigen bedrijf op te starten om verschillende redenen. In veel gevallen blijkt dat zij constant proberen te innoveren en nieuwe producten te ontwikkelen. Daarbij komt dat zij creatief omgaan met problemen door ze vanuit een ander oogpunt te benaderen. Desondanks komt er bij het ondernemerschap ook heel wat andere zaken kijken, zoals het op orde brengen van de salarisadministratie en het bijhouden van de website. Dit is echter niet een kwaliteit waar ondernemers bekend om staan, waardoor zij voor een tijdrovende klus komen te staan. Hoe programmeer je namelijk een website en op welke manier verhelp je deze technische problemen?

De samenwerking tussen studenten en bedrijven

Het ontwikkelen van een website is zo eenvoudig nog niet en vaak treden er al snel onbekende problemen op. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om de hulp van een expert in te schakelen door een programmeur inhuren, maar deze werken veelal tegen een hoog uurloon en zijn geregeld niet beschikbaar, doordat vele andere bedrijven met dezelfde technische problemen kampen. Kojac slaat daarom een brug tussen student developers en hulpzoekende bedrijven door deze professionals in opleiding jouw problemen met de website op te laten lossen. De student programmeurs zijn zowel bekend met back-end als front-end ontwikkeling, waardoor de uitstraling van de website in harmonie zal zijn met het achterliggende, technische verhaal.

Back-end en front-end ontwikkeling

Geregeld hebben problemen met de website betrekking op back-end ofwel de achterkant van de website. In dit geval heb je dus een programmeur nodig die gespecialiseerd is in een specifieke programmeertaal, zoals Python of Javascript. Echter, het kan ook voorkomen dat tekortkomingen zich voordoen in de lay-out van de website, waardoor er een beroep gedaan moet worden op een front-end ontwikkelaar. Weet jij daarentegen nog niet waar het probleem zich bevindt? Dan denkt Kojac graag met je mee.