Voordelen van bedrukte aanstekers voor je bedrijf

Voordelen van bedrukte aanstekers voor je bedrijf

De aansteker is een echt typisch artikel wat zeer goed kan worden ingezet ter promotie van jouw bedrijf. Het is al jaren een zeer populair artikel om uit te delen aan zakenrelaties. De aansteker wordt voor diverse doelen gebruikt en ook wanneer de ontvanger geen roker is komt een aansteker altijd van pas. Denk hierbij aan het aansteken van het gasfornuis of in de winter bij het aansteken van de kaarsjes. 

Een klein geschenkje in December

Het is slim om in December aanstekers uit te delen. Voor vuurwerkliefhebbers is het een zeer handig item om bij zich te hebben. Je ziet overal wel een aansteker rondslingeren als je op een feestje bent. Ook in de kroeg zie je ze vaak op tafel liggen. Op die manier krijgt jouw bedrijf gratis promotie. Er zijn aanstekers met een flessenopener verkrijgbaar. Deze aanstekers zullen nog meer gebruikt worden dan de gewone. 

Grote of kleine aantallen aanstekers bestellen

Je kunt je aanstekers in grote getalen laten drukken maar wanneer je een kleinere oplage wilt bestellen kan dit ook. Wil je dat je bedrijf meer aandacht krijgt dan is een aansteker een goed weggevertje. Je kunt op de aansteker je bedrijfsnaam of je logo laten drukken. Het is ook mogelijk om beide te doen. Een aansteker is een positieve reclame voor je bedrijf en het vergroot je naamsbekendheid. Aanstekers zijn goedkope artikelen en ze zijn verkrijgbaar in veel kleuren en uitvoeringen. Er zit dus altijd wel een aansteker bij die bij jouw bedrijf past. 

Kwaliteit voor een lage prijs

Een aansteker laten bedrukken is niet zo duur en je hebt er veel profijt van als jouw naam vaak gezien wordt. Een aansteker gaat van hand tot hand en met een leuk logo blijft jouw bedrijf toch in gedachten van de mensen die hem zien. De aanstekers zijn van een goede kwaliteit evenals de opdruk. Klik hier als je goedkoop aanstekers wilt bestellen.