werken bij een tankstation van Texaco

Vier keer fijne bijbaantjes

Studeer jij, ben je ZZP’er of heb je een vaste baan waarmee je simpelweg te weinig inkomen genereert? Een bijbaantje kan net dat extra steuntje in de rug zijn om je maandelijkse lasten te betalen en eens wat nieuws te doen. Wij zetten vier leuke bijbaantjes voor je op een rijtje. Wat dacht je bijvoorbeeld van werken bij een tankstation van Texaco of honden uitlaten?

Werken bij een tankstation

Een bijbaantje bij een tankstation is ideaal voor mensen die snel en gemakkelijk wat extra geld willen verdienen. Het werk is niet heel ingewikkeld, maar wel afwisselend en je kunt het makkelijk rondom je andere werkzaamheden inplannen. Ook vroeg in de ochtend en laat in de avond moet iemand immers het tankstation bemannen. Neem eens een kijkje op https://www.werkenbijeg.com/. Hier kun je heel veel dergelijke baantjes vinden.

Honden uitlaten

Het is in bijna alle regio’s mogelijk om je aan te sluiten bij een hondenuitlaatservice. Ideaal voor als je dol bent op dieren en graag in de buitenlucht bent. Heerlijk om na een dag achter je laptop met wat honden te kunnen wandelen en er ook nog eens voor betaald te krijgen. Let op: je moet wel wandelen met weer en wind. Vaak is een rijbewijs ook vereist bij een hondenuitlaatservice. Je moet immers de honden kunnen ophalen en weer terugbrengen.

Uitjes verzorgen

Als je gaat rondkijken zijn er ontzettend veel organisaties die stadsspelen, pub quizzes en escape rooms organiseren. Ben jij dol op dit soort spellen en ook helemaal niet bang om een beetje te moeten entertainen? Dan ben jij waarschijnlijk geknipt voor een dergelijk baantje. Voordeel van dergelijke baantjes is dat je vaak een oproepkracht bent. Je hebt in de meeste gevallen geen vaste dagen, maar wordt opgeroepen wanneer je beschikbaar bent en nodig bent. Ideaal voor ZZP’ers zonder vast werkrooster.

Helpen bij een kleine ondernemer

Werken in een winkel kan saai zijn, maar help eens een kleine ondernemer in de buurt uit de brand met jouw hulp. Veel leuker dan werken bij een grote keten waar alles zo gestroomlijnd loopt. Specialiteitenwinkels, kleine speelgoedwinkels, boetiekjes, er zijn een hoop gepassioneerde kleine ondernemers die jouw hulp waarschijnlijk goed kunnen gebruiken. Werken bij een kleine ondernemer geeft veel meer voldoening, je bent immers niet aan de slag voor een grote ‘machine’, maar voor een mens van vlees en bloed. Bovendien is het contact met je leidinggevende vaak lekker luchtig en persoonlijk. Kom je er nog niet helemaal uit welke baan je wilt? Kijk dan even online op een vacaturewebsite en scroll door de mogelijkheden!