Verhuizen naar Frankrijk

Verhuizen naar Frankrijk?

Heb je plannen om te verhuizen naar Frankrijk? Velen zijn je voorgegaan en wonen met plezier in het prachtig veelzijdige Frankrijk, waar zij genieten van de wereldberoemde Franse keuken, wijnen en het Franse landschap. Bergen, stranden en prachtige lavendelvelden; het is er allemaal. Leven als een God in Frankrijk; dit gezegde is er niet voor niets!

Geen ‘gewone’ verhuizing

Een verhuizing naar Frankrijk is niet zomaar een verhuizing. Hier komen andere zaken bij kijken dan bij een verhuizing binnen Nederland. Als je wil verhuizen naar Frankrijk, is het van belang om je verhuizing goed voor te bereiden. Veel zaken kunnen waarschijnlijk niet op het laatste moment geregeld worden.Een gespecialiseerd verhuisbedrijf kan je helpen met een plan waarbij overal aan gedacht wordt. Denk hierbij aan o.a. het inpakken, uitpakken, vervoeren, en het vaststellen van een budget. Een gespecialiseerde verhuizer weet welke belangrijke verschillen in regelgeving er bijvoorbeeld zijn met Nederland, en hoe veel tijd het regelen van belangrijke zaken in beslag kan nemen.

Zaken naast de verhuizing

Bij een verhuizing naar Frankrijk zijn er veel praktische zaken die je vooraf moet regelen. Je moet bijvoorbeeld ingeschreven worden in je nieuwe woongemeente, er moeten verplichte en gewenste verzekeringen afgesloten worden, medische zaken moeten geregeld worden en je wil de Franse taal misschien een beetje onder de knie krijgen. Bedenk ruim van tevoren welke zaken er naast de verhuizing geregeld moeten worden, en hoe veel tijd je hiervoor moet uittrekken. Dit alles komt naast een al tijdrovende verhuizing, wel zo fijn dus als een gespecialiseerd verhuisbedrijf een hoop zorgen bij je uit handen kan nemen!

Een verhuizing naar Frankrijk op maat

Een verhuisbedrijf kan met je kijken naar je wensen, hoe veel tijd je hebt en naar je budget. Afhankelijk van jouw situatie en specifieke wensen kan er een offertje op maat voor je uitgebracht worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *