Oordoppen op maat

Oordoppen op maat, het beste comfort gegarandeerd!

Heel wat mensen die genoodzaakt zijn om gebruik te maken van gehoorbescherming zweren tegenwoordig bij oordoppen op maat. De zogenaamde otoplastieken zijn sinds hun lancering op de markt dan ook ongelofelijk populair geworden. Heel wat verschillende redenen liggen aan de basis van deze populariteit. Denk bijvoorbeeld in eerste instantie maar eens aan het optimale comfort dat met dit type van gehoorbescherming kan worden gerealiseerd. Dit is wellicht één van de vaakst gehoorde frustraties bij mensen die genoodzaakt zijn om gebruik te maken van gehoorbescherming, namelijk dat hun oren er na verloop van tijd pijn van gaan doen. Is dat ook een probleem waar jij soms mee wordt geconfronteerd en ben je daarvoor nog op zoek naar een geschikte oplossing? Bekijk dan zeker eens de otoplastieken!

Gemaakt op basis van jouw eigen ooropening

Het belangrijkste verschil met universele gehoorbescherming is terug te vinden in het feit dat oordoppen op maat volledig worden gemaakt op basis van jouw ooropening. Deze is bij elke mens namelijk anders. Op het ogenblik dat je gebruik zou maken van universele gehoorbescherming is de kans dan ook groot dat er altijd nog wel wat geluid gaat lekken. Dat lijkt op het eerste zicht misschien niet zo’n groot probleem, maar dat is het zeker wel. Wanneer er geluid gaat lekken en jouw gehoor daardoor schade oploopt is dit uiteraard niet meer terug te draaien. Het is mede omwille van deze reden dan ook van cruciaal belang dat jouw ooropening altijd zo optimaal mogelijk kan worden afgesloten. Oordoppen op maat kunnen daar ten opzichte van universele oordoppen op veel efficiëntere wijze voor zorgen.

Comfortabel de hele dag door

Menig aantal professionals moeten niet zomaar even gedurende een korte tijd gebruik maken van gehoorbescherming, maar wel de hele dag door. Wanneer je het dan moet stellen met universele gehoorbescherming welke eigenlijk niet lekker zit is dat uiteraard helemaal niet interessant. Door gebruik te maken van oordoppen op maat kan dit vervelende probleem worden voorkomen. Deze passen perfect in je ooropening en garanderen een optimaal comfort. Dit zowel bij langdurig gebruik als tijdens alle seizoenen in het jaar.

De filter, van cruciaal belang bij oordoppen op maat

Hoe comfortabel gehoorbescherming ook mag zitten, wanneer ze niet over de juiste eigenschappen beschikt spreekt het voor zich dat je maar beter verder kan kijken in de richting van een alternatief. Voor oordoppen op maat geldt echter dat deze eigenlijk over de hele lijn uitstekend tegemoet weten te komen aan de vooropgestelde eisen. Niet alleen past ze namelijk perfect in de ooropening, daarnaast kan ze ook nog eens worden uitgerust met een filter naar keuze. Ook dit is zeer belangrijk. Alleen door gebruik te maken van een correcte filter is het namelijk mogelijk om schadelijke geluiden te filteren terwijl je toch nog bijvoorbeeld gesprekken kan voeren met andere mensen op de werkvloer. Ook alarmsignalen blijven door het gebruik van een filter in de praktijk perfect hoorbaar. In ieder geval, ga je oordoppen op maat bestellen? Vergeet dan zeker ook niet om duidelijk aan te geven aan welke eisen de filter waar gebruik van wordt gemaakt aan dient te voldoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *