refurbished

Ondernemers gaan voor refurbished!

Als ondernemer kom je er niet onderuit om telefoontjes te plegen. In sommige gevallen zal het voelen alsof je dagenlang alleen maar aan de telefoon zit. Het is daarom belangrijk om gebruik te maken van een goede telefoon. Als ondernemer is het begrijpelijk dat je niet direct voor de duurste telefoon wil gaan, maar wel kwaliteit wilt. Zit jij zelf ook met dit dilemma? Dan is een refurbished iPhone wellicht wel de optie voor jou! Lees vooral verder om de voordelen te ontdekken.

Refurbished Apple: bijna zo goed als nieuw

Ga je voor refurbished? Dan ga je in ieder geval altijd voor kwaliteit, maar wel voor een veel lagere prijs. een refurbished iPhone is namelijk altijd een stuk goedkoper dan wanneer jij een nieuwe iPhone aanschaft. Dit komt doordat de telefoons goedkoper worden ingekocht, veelal met schade, en voor de verkoop weer worden gerepareerd. Hierdoor bespaar je al snel tientallen of honderden euro’s op een iPhone die zo goed als nieuw is.

Het handige hieraan is dat jij zelf een budget kunt bepalen voor een refurbished telefoon. Aan de hand van je budget kun je de kwaliteit van de iPhone kiezen. Er zijn drie mogelijkheden aan kwaliteit. A-kwaliteit zijn de beste iPhones, deze hebben weinig tot geen zichtbare schades. B-kwaliteit heeft een aantal super kleine schades en C-kwaliteit heeft wel zichtbare schade, zoals krassen. Maken een paar krassen jou niet zoveel uit? Dan kun je gemakkelijk voor een B- of C-kwaliteit iPhones gaan en nogmaals veel geld besparen.

Daarnaast is het ook nog eens zo dat niet alleen de hardware maar ook de software van de telefoons wordt gecheckt. Er wordt bijvoorbeeld gecontroleerd of alle apps wel werken zoals ze zouden moeten en of het besturingssysteem in zijn geheel nog wel werkt.

Beter voor de natuur

Het aanschaffen van een refurbished telefoon is niet alleen voordelig, maar ook nog eens duurzaam. Het zijn immers telefoons die een nieuw leven zijn gegeven. Deze telefoons zouden normaliter gewoon weggegooid worden, terwijl ze met wat kleine reparaties nog prima werken. Is een duurzaam bestaan voor jou als ondernemer een pré? Kies dan voor refurbished.

Bron: Rephone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *