Kartonnen dozen kopen

Kartonnen dozen kopen

Kartonnen dozen kopen is aan de orde van de dag. Niet voor niets is karton ondertussen de meest gebruikte transportverpakking in Europa. Kartonnen dozen kopen is dan ook zo gek nog niet. Wat dacht u van de duurzaamheid van dit materiaal en de mate van stevigheid? Want die is namelijk onovertroffen. U koopt kartonnen dozen met deksel, er zijn budget kartonnen dozen beschikbaar en wat dacht u van gekleurde dozen?

Zo zijn uw producten altijd hygiënisch verpakt

Door kartonnen dozen aan te schaffen kunt u bepaalde producten uitstekend vervoeren. Bovendien houdt u door kartonnen dozen te gebruiken het product altijd hygiënisch verpakt. Door kartonnen dozen te gebruiken kunt u bovendien de producten aantrekkelijk verpakken en presenteren. Als ondernemer is het bovendien wat betreft de verdiensten ook al verstandig om voor kartonnen dozen te kiezen. Bewezen is namelijk dat u tot wel 14 procent meer producten verkoopt als u de producten in een kartonnen doos verkoopt, afgezet tegen de verkoopcijfers in plastic kratten. Steeds meer ondernemers surfen dan ook mee op het succes van met name golfkarton.

U hebt in elk geval heel veel te kiezen

Kartonnen dozen kopen is keuzes maken. Er zijn namelijk tal van verschillende uitvoeringen beschikbaar. Kartonnen dozen kopen kan bijvoorbeeld in de vorm van SRP-verpakkingen, Amerikaanse vouwdozen, trays, geschenkverpakkingen, inlays en vakken delingen, P.O.S displays, palletdozen en productieverpakkingen, autolockdozen en bloemen en planten dozen.

Amerikaanse vouwdoos is zeer gewild

Kartonnen dozen kopen betekent dat u een zeer duurzaam product koopt. Bovendien kunt u zowel de bekende bruine doos aanschaffen maar kunt u de gekochte kartonnen dozen ook laten bedrukken waardoor zeer aantrekkelijke consumentenverpakkingen of P.O.S. displays ontstaan. Bekende kartonnen doos is zeker wel de Amerikaanse vouwdoos. Voor veel ondernemers staat kartonnen dozen kopen dan ook gelijk aan het aanschaffen van Amerikaanse vouwdozen. Het is dan ook de meest gebruikte doos door het bedrijfsleven. U sluit de doos aan de boven- en de onderkant. Dit kunt u al heel simpel doen door de onderkant dicht te tapen met plakband of tape. Het ontwerp is eenvoudig maar zeer praktisch, zoals het ook goed voor uw portemonnee is. Kartonnen dozen zijn namelijk allesbehalve duur. De Amerikaanse vouwdozen zijn zo voordelig omdat ze snel en gemakkelijk en dus ook relatief goedkoop te produceren zijn.

Producten worden sneller verkocht

Kartonnen dozen bestellen staat tegenwoordig overigens vaak gelijk aan bedrukte kartonnen dozen kopen. Het is ondertussen namelijk bewezen dat de verpakking mede bepalend is voor uw verkoopcijfers. De wijze waarop uw product verpakt is, kan helpen een product sneller te verkopen. Ook daar kan door de kartonindustrie op ingespeeld worden. Kartonnen dozen kopen kan overigens ook in de vorm van het aanschaffen van zogenaamde SRP verpakkingen. Deze kartonnen dozen kunt u best een mix noemen van verpakkings- en presentatiedozen. De kartonnen doos is dan zo geprepareerd, dat ze zo van de pallet in het schap gezet kunnen worden. Daar is in de winkel nog slechts een handeling voor nodig.

Kartonnen dozen kopen is zeer verstandig

En zo is het gebruiken van kartonnen dozen een zeer verstandige zet als ondernemer. Zeker als u wenst dat uw producten op veilige en hygiënische wijze vervoerd wordt. En dat is iets dat elke ondernemer wenst. Voor kartonnen dozen kunt u terecht bij EBC Golfkarton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *