videowall inzetten

Hoe kun je een videowall voor jouw organisatie inzetten

Tegenwoordig zijn we als consumenten ons erg bewust van de reclames die we zien. We krijgen ontzettend veel beelden te verwerken en als bedrijf zijnde is het lastig om nog op te vallen. Consumenten zien al zóveel reclame dat het lastig is om jouw boodschap op te laten vallen. En dan ook nog eens bij de juiste doelgroep? Dat is al hélemaal lastig. Deze uitdaging vraagt om creatieve oplossingen. Bewegende beelden blijken uit onderzoek al veel beter te werken dan de reguliere, stilstaande reclames zoals posters of flyers. Je valt op als je een bewegende campagne neer kunt zetten. Maar hoe pak je zoiets aan? En hoe onderscheid je jezelf van de concurrentie en laat jij een onvergetelijke indruk achter bij jouw doelgroep? Dan is een videowall een goede optie. Een videowall is een groot scherm waarop bewegende beelden te zien zijn. De videowall is er in verschillende soorten en maten: zo zijn er rechte schermen, maar kunnen ze ook gebogen gemaakt worden. Geleverd in verschillende maten en soorten is een videowall voor elke organisatie toepasselijk. Je kunt je eigen beeldschermcommunicatie opzetten en content op de videowall plaatsen die voor jouw doelgroep relevant is. Zo kun je alles op jouw doelgroep toepasbaar maken via bewegende beelden en zorg jij dat je opvalt! En het mooie is dat het niet alleen een goede optie is om reclame te maken, maar ook om medewerkers te motiveren, inspireren of informeren. Genoeg opties dus!

Een videowall binnen je organisatie: en dan? Narrowcasting!

Narrowcasting: misschien is het een term waar je nog nooit van hebt gehoord. Narrow betekent smal. En narrowcasting richt zich dan ook op een kleine, specifieke doelgroep. Als organisatie is het tegenwoordig zo belangrijk mogelijk om te richten op de juiste doelgroep. Immers is niet elke consument jouw potentiële klant. Narrowcasting zorgt ervoor dat je specifiek te werk gaat en een doelgroep aanspreekt. En nog belangrijker: dat je zo snel mogelijk resultaat ziet. De mogelijkheden met narrowcasting zijn erg divers. Zo kan een organisatie narrowcasting gebruiken om personeel, bezoekers of bijvoorbeeld in ziekenhuizen of klinieken patiënten aan te spreken. Als organisatie kun je kiezen wie jouw doelgroep is en pas je de content aan op basis van jouw doelgroep. Zo wordt jouw organisatie extra relevant voor jouw gekozen doelgroep!

Narrowcasting software: je eigen tv kanaal

Misschien vind je het in je eigen tijd wel erg leuk om tv te kijken? Hoe tof is dit om dit terug te zien binnen jouw organisatie. Je kunt door middel van narrowcasting software je eigen, op jouw organisatie afgestemde, tv kanaal opzetten en hierop uitzenden wat jij graag wilt. Zo kun je medewerkers motiveren om succesverhalen te delen, kun je klanten uitleg geven via de schermen over bepaalde producten of waarden waar jouw organisatie voor staat. De mogelijkheden zijn eindeloos en via narrowcasting software kun jij zelf bepalen wat je op je videowall wilt laten zien. Met de juiste narrowcasting software kun je een professionele uitstraling vormgeven. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *