SEO

Hoe je SEO kunt gebruiken om je project te delen

Heb je ooit een project gehad dat je met anderen wilt delen, maar weet je nog steeds niet hoe? Probeer een website te maken en gebruik SEO om je positie in Google te verhogen! Dit is een van de manieren waarop mensen hun liefde voor hun passie uiten en hopen dat anderen het ook zullen zien en proberen. Maak om te beginnen social media-accounts aan voor je project. Het is beter om te beginnen met een of twee accounts. Facebook en Instagram zijn waarschijnlijk twee van de meest voorkomende en beste sociale mediaplatforms om je project te starten. Zodra het volgers en grip krijgt, kun je vervolgens een eigen website maken.

SEO voor kleine bedrijven

Als je een project nastreeft en van plan bent er een klein bedrijf van te maken, kan het zijn dat je je afvraagt: Social Media of Website? Wat je ook kiest tussen beide platforms, SEO moet hoe dan ook worden toegepast. Ons belangrijkste doel is dat Google het bedrijf herkent als betrouwbaar en van goede kwaliteit. SEO kan helpen om het verkeer op het online platform van jouw bedrijf te vergroten. Als de dingen op dit moment een beetje overweldigend zijn, is het altijd beter om klein te beginnen. Een belangrijk ding om te overwegen is het budget. Als eigenaar van een klein bedrijf wil je eerst de markt testen voordat je geld uitgeeft. Laten we zowel social media als websites vergelijken en kijken wat bij jouw klein bedrijf past.

Sociale media versus website

Het aanmaken van een zakelijk account voor social media, laten we zeggen Instagram, is gratis! Voor sociale media moet er interactie zijn met mensen via directe berichten, opmerkingen, vind-ik-leuks, delen en opslaan. Het onderhouden van je volgers is een must. Social media is een enigszins informele benadering bij het omgaan met zaken. Wat websites betreft, je moet echt geld uitgeven voor je domein en hosting. Dit geeft een indruk van een meer formele of serieuzere benadering van zaken. Je kunt echter zo creatief zijn als je wilt. In principe zijn er geen regels als het gaat om de webstructuur, dus het is meer gepersonaliseerd. Een website kan ook zorgen voor meer naamsbekendheid, loyaliteit en verkoop. Als je meer succes in jouw bedrijf wilt behalen, kun je het beste kiezen voor zowel social media als een website. Denk er wel aan om de juiste SEO toe te passen.

Ben je benieuwd naar SEO prijzen? Adbull is een marketingbureau gespecialiseerd in SEO en linkbuilding en hebben scherpe tarieven.