Handige notitieboekjes

Handige notitieboekjes!

Ben jij een vergeetachtig type? Dan zijn notitieboekjes wellicht iets voor jou. Wanneer je op werk in een vergadering zit zullen hierin waarschijnlijk belangrijke zaken besproken worden. En hoogstwaarschijnlijk is het ook de bedoeling dat je de besproken zaken goed onthoudt. Maar hoe kun je dit nou doen als je snel dingen vergeet? Om te voorkomen dat je snel dingen vergeet kun je ze het beste opschrijven. Dit kun je dus onder andere doen in een klein notitieboekje. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat wanneer je dingen handmatig opschrijft dat je ze dan minder snel vergeet. En mocht het nou zou zijn dat je het toch vergeet kun je altijd even snel een paar bladzijden terug bladeren in je notitieboekje en dan weet je het weer. Het gebruik van notitieboekjes kan dus enorm handig zijn wanneer je vergeetachtig bent. Een gepersonaliseerd notitieboek kan voor jou uitkomst zijn zodat jij al je notities eenvoudig bij elkaar kunt bewaren.

Verschillende soorten

Wanneer je op zoek gaat naar een handig notitieboekje om dingen in te noteren kun je uit enorm veel verschillende boekjes kiezen. Notitieboekjes zijn namelijk te verkrijgen in allerlei verschillende soorten en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende materialen waar je uit kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor een boekje met een harde kaft maar je kunt ook kiezen voor een papieren kaft. Je kunt vaak zelfs kiezen voor verschillende soorten papier. Het ene boekje is bijvoorbeeld voorzien van lijntjespapier terwijl het ander boekje geen lijntjespapier bevat. Ook kun je natuurlijk kiezen uit heel erg veel verschillende maten. Zo heb je bijvoorbeeld grote notitieblokken. Deze kunnen heel erg handig zijn wanneer je veel notities moet maken voor school. Maar wanneer je het boekje graag eenvoudig mee wilt nemen kun je beter voor een kleiner boekje gaan. Er zijn zelf boekjes te vinden die je gewoon in je broekzak mee kunt nemen.  

Creativiteit Wanneer je een creatief persoon bent zullen er de hele dag waarschijnlijk talloze ideeën door je hoofd spoken. Soms kunnen dit hele goede ideeën zijn en dan wil je niet dat dit idee verloren gaat. Om te voorkomen dat je het idee gaat vergeten kun je altijd een klein notitieboekje meenemen om je ideeën in op te schrijven.