progress

Geef recruitment uit handen

Het werven van nieuwe werknemers kan vaak knap lastig zijn. Helemaal als je echt op zoek bent naar specifiek en getraind personeel, dat zonder al te veel uitleg direct aan de slag kan. Je moet daarom goede mensen aan het roer hebben op de afdeling van recruitment, zodat je ook echt alleen de beste kandidaten eruit weet te vissen. Maar niet ieder bedrijf heeft een eigen recruitmentafdeling, dus kun je er ook voor kiezen deze taken uit handen te geven aan een recruitment bureau. En dan kun je bij ons aankomen voor een goede afloop. Wij verzorgen jouw recruitment zodat je zelf niet meer op zoek naar nieuw personeel hoeft te gaan, maar wel een goede selectie krijgt van de juiste mensen. Geef ook jouw recruitment uit handen en sta versteld van de pareltjes die wij voor jouw onderneming weten te vinden.

Het gemak van externe recruitment

Onze recruitmentafdeling helpt jouw onderneming met het vinden van de beste sollicitanten voor jouw vacatures. Door slechts een kennismakingsgesprek kunnen wij al goed inzien wat voor soort mensen jij nodig hebt en gaan daarom gericht en effectief voor je aan de slag. Dit doen we op verschillende manieren, zoals adverteren op vacaturebanken en via social media, rond te lopen op vacaturebeurzen en noem het maar op. Uiteindelijk vinden we dan een selectie van de beste kandidaten, zodat jij zelf kunt bepalen welk nieuw talent geknipt kan zijn voor jouw openstaande functie. Je hoeft hier verder niets meer voor te doen, behalve natuurlijk de sollicitatiegesprekken in te plannen om te kijken wie het beste bij de functie past. Door je recruitment door ons te laten doen houdt je tijd en geld over om je eigen werkzaamheden te kunnen doen en te kunnen groeien, waar onze sollicitanten dan goed bij kunnen helpen. Het één versterkt het ander.

Kom met ons in gesprek

Wil je ook gebruik kunnen maken van onze service en de recruitment goed voor elkaar krijgen zonder dat dit ten koste gaat van je standaard werkzaamheden? Kom dan in contact met ons. Wij leggen je graag uit wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen en gaan daarna graag voor je aan de slag voor de laagste prijs maar met het beste resultaat. Zeker wanneer je een grote onderneming hebt en constant nieuw personeel kunt gebruiken is het verstandig om je recruitment door iemand anders te laten doen. Geef aan ons aan wat je wilt hebben en ervaar ook het gemak en het voordeel van ons team.