cursus om je zakelijk Engels

Een cursus om je zakelijk Engels te verbeteren

Spreek jij voor je werk dagelijks Engels, maar vind je dat deze nog wel wat verbeterd kan worden? Bijvoorbeeld omdat je woordkeuzes niet altijd even goed zijn, of de uitspraak nog wat te wensen over laat? Dan is het een goed idee om een cursus Zakelijk Engels bij Babel te volgen. Hier zijn verschillende cursussen te vinden, dus de kans is groot dat er ook een cursus tussen zit die perfect aansluit bij jouw wensen.

Beter leren spreken  

Naast dat je een cursus zou kunnen doen voor het verbeteren van je uitspraak of het gebruik van bepaalde woorden, kun je de cursus ook doen omdat je beter wilt leren spreken. Bijvoorbeeld voor tijdens een presentatie of een pitch. Maar ook wanneer je sowieso graag overtuigender over wilt komen is een cursus Zakelijk Engels een goed idee. Het zorgt namelijk voor meer zelfvertrouwen omdat je veel overtuigender overkomt bij je zakenrelaties uit het buitenland. 

Verschillende mogelijkheden

Ga je op zoek naar een cursus, dan kom je er al snel achter dat er verschillende mogelijkheden zijn. Zo is er een cursus Zakelijk Engels voor gevorderden, vergevorderden, een cursus gericht op de uitspraak en een cursus speciaal voor HR. Daarnaast zijn er ook nog intensieve cursussen te vinden. Een cursus heeft negen lessen. Waarbij je één les per week hebt. Dit geldt overigens niet voor de HR cursus, deze duurt slechts twee dagen. 

Cursus bij Babel

Vanwege het coronavirus is het bij Babel momenteel mogelijk te kiezen hoe je de cursus wilt doen. Je kunt kiezen de cursus gewoon klassikaal te doen, maar wanneer je dit fijner vindt is het ook mogelijk de cursus digitaal te doen. Dit heeft als voordeel dat je geen reistijd hebt, de cursus gewoon thuis kunt doen en je niet het risico loopt besmet te raken met het coronavirus.