Watter desinfectiesysteem

Dure desinfectiemiddelen hoef je niet meer te kopen met dit systeem

Het belang van een schone en hygiënische omgeving is nog nooit zo duidelijk geweest als nu. Met de toenemende behoefte aan desinfectie in openbare ruimtes, bedrijven en scholen, groeit ook de vraag naar effectieve desinfectiemiddelen. Gelukkig is er een innovatieve oplossing op de markt die het kopen van desinfectiemiddelen overbodig maakt: Watter’s geavanceerde desinfectiesysteem.

innovatieve desinfectiesysteem van Watter

Een nieuwe aanpak van desinfectie

Watter heeft een revolutionair desinfectiesysteem ontwikkeld dat werkt door middel van elektrochemie. Dit systeem maakt gebruik van water en zout om een krachtig en veilig desinfectiemiddel te creëren. Het werkt door een elektrolyseproces waarbij water en zout worden omgezet in een desinfecterende oplossing met krachtige oxidanten, zoals hypochloorzuur.

In tegenstelling tot traditionele desinfectiemiddelen, bevat het geproduceerde desinfectiemiddel geen schadelijke chemicaliën. Het is veilig voor mens en milieu en laat geen schadelijke residuen achter. Bovendien is het effectief tegen een breed scala aan micro-organismen, waaronder bacteriën, virussen en schimmels.

Eenvoudig in gebruik

Het desinfectiesysteem is eenvoudig te gebruiken en te integreren in verschillende omgevingen. Het systeem kan worden geïnstalleerd in openbare ruimtes, scholen, kantoren, zorginstellingen en andere locaties waar desinfectie nodig is. Met één druk op de knop produceert het systeem ter plaatse het desinfectiemiddel, dat direct klaar is voor gebruik.

Kostenbesparend en duurzaam

Het gebruik van het Watter desinfectiesysteem resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen op lange termijn. Omdat het desinfectiemiddel ter plaatse wordt geproduceerd, hoef je geen vooraf verpakte desinfectiemiddelen meer te kopen. Bovendien draagt het milieuvriendelijke karakter van het systeem bij aan een duurzame aanpak van hygiëne.

Kies voor veiligheid en efficiëntie

Met het Watter desinfectiesysteem kies je voor een veilige en efficiënte manier van desinfectie. Het systeem maakt het kopen van traditionele desinfectiemiddelen overbodig, waardoor je kosten bespaart en tegelijkertijd een schone en gezonde omgeving creëert.