De juist kleding tijdens het werken

De juist kleding tijdens het werken

Overhemden heb je in alle soorten en maten, waarbij de zakelijke overhemden nog een stukje beter zijn in kwaliteit en uitstraling. Werk jij op een belangrijk kantoor of moet je een bepaalde rol invullen op de werkvloer dan dien je representatief over te komen maar ook een zeker status uit te stralen. Je moet uitstralen dat je verstand van zaken hebt en dat je je functie niet met een korreltje zout neemt. De kleding die je hierbij uitkiest weerspiegelt die professionaliteit. Dat betekent niet dat je er als een saaie “kantoor piet” uit hoeft te zien, sterker nog modebewustheid en charme mogen bij zakelijke overhemden niet ontbreken!

Creëer een eigen stijl met jouw zakelijke overhemd

Op overhemden.com zie je snel dat het ene zakelijke overhemd het andere niet is. Behalve diverse prints en kleuren zijn er diverse pasvormen zodat je overhemd als gegoten zit en mooi staat in combinatie met een maatpak. Daarnaast is er ook veel keuze uit verschillende merken, soorten stof (zoals non-iron, wat betekent dat je die niet hoeft te strijken) en keuze uit details zoals soort mouw, soort kraag en ga zo maar door. Door de grote hoeveelheid opties waar je tegenwoordig uit kunt kiezen is een zakelijk overhemd zeker geen ‘saai overhemd voor het werk’ meer. Het hemd kan je volledig kiezen op basis van je eigen stijl en dat wat je wilt uitstralen. De ene dag een wit effen overhemd met een mooie stropdas en de dag erna een overhemd met mooie details zoals een andere kleur knoopjes en dergelijke behoort allemaal tot de mogelijkheden en je vindt al deze overhemden eenvoudig online bij Overhemden.com! Je bent dus geen extra tijd kwijt aan uren shoppen.

Combineren

Kleren maken de man: om je eigen stijl door te voeren in je hele outfit kan je je overhemden op talloze manieren combineren. Denk aan je schoenen maar ook aan de manier van het dragen van je overhemd. Draag jij het overhemd met het laatste knoopje open, een bijpassende laptoptas of gebruik je een stropdas? Draag je jouw zakelijke overhemd op een nette spijkerbroek? Of wordt dit niet getolereerd op jouw werk en moet je er een nog chiquere pantalon onder dragen? Hoe je het zakelijke overhemd ook draagt, je begint goed met een hemd van kwaliteit dat je koopt bij Overhemden.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *