gewerkte uren registreren

De gewerkte uren zo efficiënt mogelijk registreren voor jouw klanten

Veelal is het registreren van je uren een onnodig tijdrovend en onprettig aspect van je werkzaamheden. Het voelt als een extra belasting om steeds op de klok te moeten kijken en elke minuut te noteren. Daarbij is het ook zo dat je het niet kan laten versloffen, aangezien je er op dat moment mee aan de slag moet gaan. Als je het voor je uit schuift en denkt het later te kunnen invullen, is je wellicht alweer voor het overgrote deel ontschoten waar je wanneer en met name hoe lang aan gewerkt hebt.

Daarom is het van belang dat je hier een simpele en efficiënte handeling voor vindt, die niet tijdrovend is en je niet langdurig van je daadwerkelijke werkzaamheden af houdt.

Die oplossing is er in deze technologische en digitale tijd weldegelijk in de vorm van een app. Zie ook deze app om uren te registreren en constateer zelf wat de voordelen zouden kunnen zijn voor jou en je klandizie. 

Waarom dien je je uren überhaupt te registreren?

Naast het feit dat je door middel van urenregistraties meer overzicht krijgt in de planning van projecten, zijn ze ook van belang voor het vormgeven van offertes en facturen.
Hierdoor krijg je overzicht in de werkwijze van je personeelsleden en hoe zij met hun planning omgaan. Tevens is het van belang voor het uitkeren van de lonen en het vormen van de facturatie. Wanneer je een bepaalde prijs afspreekt en je qua tijd hier veel langer zoet mee bent dan verwacht, kan het zo zijn dat het project je in feite geld kost in plaats van oplevert.

Scherpte naar je klant toe

Door de urenregistraties toe te passen en helder zicht te hebben op de te werken uren voor een project, kan je je klant ook een duidelijker beeld schetsen van wat de kosten zullen zijn. Zo kan er een overzichtelijke en vooral meer transparante samenwerking worden aangegaan waar geen van beiden voor verrassingen komt te staan.

Op die manier schept dat vertrouwen en zal de klant vaker met je in zee gaan of je aan derden aanbevelen. 

Voor de potentie van je bedrijf is het dan ook van belang dat je dergelijke gratis reclame aan jouw adres met beide handen aangrijpt en niet nalatig bent met het vormgeven van offertes en facturen.

Urenregistraties zijn dus naast een vervelend klusje, een kernpunt van je organisatie te noemen en door gebruik te maken van een app is het voor jou en elke werknemer een simpele handeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *