projectinrichting

3 redenen om voor projectinrichting door een professional te kiezen

Bij havic-kantoormeubelen.nl kan men niet alleen terecht voor het aanschaffen van nieuwe meubels, maar ook voor het creëren van een totale projectinrichting. Hierbij zal je worden bijgestaan door een professional die samen met jou een ontwerp maakt die bij het bedrijf past en in alle wensen en behoeften voorziet. Maar waarom zou je voor professionele projectinrichting kiezen? Welke voordelen levert dit precies op? Wij geven je drie redenen.

  1. De ruimte optimaal benutten

Het grootste voordeel van projectinrichting is dat de ruimte hierdoor optimaal benut wordt. De projectinrichter kijkt precies wat er mogelijk is in de ruimte en hoe alle benodigde meubels en attributen op de juiste manier geplaatst kunnen worden. Vaak zien we dat op kantoren (en ook in particuliere woningen) veel ruimte verloren gaat door een ongunstige indeling of het kiezen voor de verkeerde meubels. Met een professionele projectinrichter zal dit probleem verleden tijd zijn. Iedere vierkante meter wordt optimaal benut. Hierdoor merk je plotseling pas hoeveel er mogelijk is binnen een relatief kleine ruimte.

Dit is dus vooral een groot voordeel voor relatief kleine kantooromgevingen. Zeker als je merkt dat de ruimte nu eigenlijk te krap lijkt te zijn voor het aantal medewerkers. Met goede projectinrichting ben je in staat om meer werkplekken te creëren, zonder dat dit te druk of te krap aan zal voelen. Hierbij wordt gekeken naar slimme oplossingen. Ook voor het opbergen van spullen. Hierdoor wordt de ruimte niet alleen beter geschikt voor meerdere medewerkers, maar kan je hier ook nog eens veel meer in opbergen.

  1. Productiviteit van medewerkers verbeteren

Een ander groot voordeel is dat er tijdens de projectinrichting volop wordt gedacht aan de wensen van de medewerkers. Al hun behoeften worden in kaart gebracht. Met behulp van de juiste inrichting en indeling wordt de meest efficiënte kantoorinrichting gecreëerd. Daarmee wordt ook de productiviteit van de medewerkers aanzienlijk verbeterd. Als het werken makkelijker en leuker wordt door de juiste inrichting, dan zal dit er immers ook voor zorgen dat dit sneller zal gaan. Dit levert niet alleen voordelen voor hen op, maar ook voor jou. Hoe hoger hun productiviteit zal zijn, hoe beter dit immers is voor het bedrijf.

  1. Kostenbesparing op de lange termijn

Als ondernemer probeer je de kosten natuurlijk altijd zo laag mogelijk te houden. Een verbouwing kost vooral veel geld. Maar wist je dat een goede projectinrichting op de lange termijn juist tot een kostenbesparing kan leiden? Door het maken van slimme keuzes en door te investeren in duurzame en ergonomische meubels, zorg je er namelijk voor dat je op de lange termijn minder snel hoeft te renoveren. Bovendien zullen de meubels langer gebruikt kunnen worden.

Soms lijkt het op het moment voordeliger om voor goedkopere alternatieven te kiezen, maar deze moet je meestal al na enkele jaren vervangen. Dit terwijl je met een duurzame oplossing tientallen jaren vooruit kunt. Goedkoop is in de meeste gevallen echt duurkoop. Daarom kan projectinrichting uiteindelijk helpen om deze onnodige kosten in de toekomst niet te maken.